25 Sep 2012

Wo de piaoliang !

eventhough class baru start semalam setelah kesemua student pharmacist diberi amanat untuk bercuti selama mana yg mereka mahu, namun kami yg lebih mengutamakan pelajaran hanya inginkan percutian selama seminggu akibat drpd attitude yg tersangatlah ohsem .. is it ? omg

but memang malang dari awal aku dah bau , mula je class yg mmg dianggap pemusnah waktu tidur pagi anak-anak yg sewajibnya memerlukan 12jam waktu berhibernasi , segala macam jenis quiz + assignment berderet - derettt muncul macam semut mencari gula . memang sah lecterur mempunyai tahap kedengkian yg tinggi terhadap pelajar . ni dikira pembalasan dendam lecterur on their ohsem student sbb  most of them dpt sembelit semasa menanda answer shit of students dlm exam yg lepas .
at least diorang tak mkn gaji buta kronik je sbb kepakaran student nye meninggalkan jawapan perfect dlm exam yg lepas . actually its our mission to make sure they also using their otak utk berpikir samaada tahap pengajaran mereka berkesan atau tak . 
Below 50% marks = what does it mean ? go back and practice .
 
this week mmg minggu yg tershialan kebusy-an nye , but wa sempat lagi ber-blogg,its normal lah for student mcm aku ni . ape kau tak pulakk ?
fyi, this thursday ada oral mandarin . yes mandarin , jadi subjek wajib to score .. so sohaiyayaya . pronounce pun masih tunggang lenggang mcm itik tak pulang2 . mmg failed lah aku . kalau dah sebut mama pun kau dah termaksudkan kuda ,is it have a chance to pass ? makan kaki lah kau jawabnye ..

then esok ade quiz ubat-ubatan pulokkk. sentuh buku pun tak lagi nih . macam mane nak score ? then tak score salahkan lecterur . lecterur ajar tak betul lah,tok paham lah . bab bagi alasan yg munasabah mmg shittous lah kann?  hanye utk dptkan simpati,itu  perlu beb . assignment for ARAM jadah also di post pone using pos laju sehingga ke tarikh perlu di submit . itu adalah ciri pelajar smart kids dan harus dicontohi oleh students sekarang . baru marks dpt full tank . am i right ? yg paling malang lagi when proses mengadun drugs pulak sampai 2kali minggu ni . mmg shilakalakalaka . mmg melatih student utk tidak ikhlas dan hentam belaka dlm membuat ubat nih . naseb lah to some lucky people yg makan ubat aku buat . arwah baik orangnya (?) 




and now , aku dah ade mood nak study . grab my pillow spread out a blanket and there you go ..................................... 
k bye ;)






p/s : ape kene mengene tajuk post dgn ape yg aku post ? kikikiki ~

1 comment:

OnE_nIeZuKa said...

haiii..

marilah join giveaway saya nak makeup.. hadiahnya istimewa n banyak...
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html