15 Sep 2012

pembaziran cuti sudah terasa

minggu cuti kebiasaanya aktiviti ku hanya perlu jadi suri rumah sepenuh masa makan tidur menggantikan sementara waktu pekerjaan mak i yg maha busy di rumah ibarat ade anak melebihi 10 ekoq walhal duwe ekoq je pung . over you mak .. dan waktu untuk melakukan pekerjaan tidur adalah sgt terhad akibat drpd laungan "UYUI" pada waktu subuh adalah lebih kuat drpd laungan azan bilal . yes thats my name and its not funny but manje awwwwwww muahehehe .

take note mmg bile ade kat umah hak milik kekal mak i ni jgn kau mimpi nak tinggal solat . nanti keluar segala ceramah tak berbayar yg membuatkan anak die due ekor ni insap sekejap . sekejap je kot sbb lps tu buat balik --'kejamnye akuu . mak maafkan anak mu yg serba cekedis ini tak buat lagi pinky promise mwehehe.

apepun aku akan cuba tak membazirkan cuti kali ni , mmg tahap gaban rugi gile baby nye kalau tak luangkan masa buat aktiviti yg berfaedah cuti ni . lagi2 dah lepas exam yg beri ku tekanan ibarat si suami sdg mnunggu saat  melahirkan anak dan si isteri bekerja jd gro pencuci kandang lembu siang malam utk mnggung anak2 yg obesiti nurhaliza yg hanye tau mkn gcb . omg . so wajib enjoice like rejoice gune jari pun boleh


p/s : tomorrow is my birthday yg ke 91 . tak mengharap belas kasihan dr anda utk memberi hadiah dan ucapan . hanya keikhlasan . tak paham lagi ? muehehehe =)

No comments: