18 Sep 2012

happy birthday to me ~

disebabkan kemalasan yg teramat sgt akibat drpd mase yg begitu panjang utk berhibernasi baru hari ni i cuba utk merajinkan diri mengupdate-ing blog yg sememangnye i sorg je yg akan bace balik ape yg i post.. sadis ~

fyi,i memang tak suke bile dicelebrate time birthday i ni , sbb i rasa diri ni tersangatlah dah besau habaq hang .. so bile ade idea utk disambut sprti retis hollywood , sememangnye i reject habis2 .. bajet demand itu penting sbb i taknak lps ni muke i muncul dlm paper .. *serious bajet retis --'

so at last , hanya waktu malam je i keluar utk g makan tanpa disedari oleh papajohn paparazzii, dah ade org nak belanje kan, gile kau nak reject , menyesal seribu tahun if i tak accept tawaran tersebut .. dasar kebuluran tapi i tetap cekedis . maintain gitu


dah habis makan baru nak tunjuk *dasar tamak*
telefon bimbit cameraa juga maha sadis --'


peminat i bagi this kek . muahaha . actually homemade by him . terharu pulak =')


btw, semalam aku g beli barang dapur utk my mom .. sape nak masuk minang come to papa , tawaran masih dibuka tetapi harus ditapis agar tidak mengandungi ciri2 18SX dan 18SG
sambil menyelam minum air longkang bak kate i,jalan2 lah kan then tetibe rase nak masuk book store , sebelum exam takde pulak kau nak terniat masuk book store .. lagi skali hati tetibe ditarik ke arah buku2 agama .. kaki nak melangkah pergi menuju ke arah magazine yg terpampang gambar lelaki maskulin ibarat die merenung i dan merayu agar i pergi dekat dgn die but disbbkan hati lebih kuat dr konkrit , melekat jugak dekat agama section .. 
pilih punye pilih lastly terus beli this two books  ~

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'


kinda quite interesting and will make sure it can make me insaf 
*ape insaf in omputih ? failed --'


1 comment:

wann sury said...

happy belated birthday dear..
Semoga Allah merahmati perjalanan mu setiap masa..