6 Oct 2012

benda paling streeesssss !

* klik utk tumbesaran yang sehat *

JERAWAT ! as u know , jerawat dan muka minyak  mmg tak boleh dipisahkan like lady gaga and her freak fashion . kalau dah muke tu berminyak tahap boleh buat minyak pelincir keta , toksah nak duk berangan muke tu akan jadi sebersih dan semurni minyak masak murni . memang kau akan develop diseases(?) yg paling scary dlm hidup a.k.a JERAWAT .

 bagi aku bila jerawat dah start mengawan atas muke aku mcm sekarang ni,mmg rutin harian aku jadi seperti ini ~~~
 pergi guardian/watson --> cari pembunuh upahan yg murah selama 1jam --> grab pembunuh tersebut --> apply that killer every one minute
but u guess what , this time aku grab one of this killer . bagi aku agak berkesan dan tak buat muka jadi kering like the other product for example OXY . Oxy ni mmg akan buat kawasan jerawat tu akan jadi kering kontang dan tinggal parut yg kesannya dah mcm kene bom.

so this time aku grab product yang ini dan dah pakai for 2days already . muka aku tgh musim mengawan sekarang ni , so mmg aku pakai 24/7 gune product ni. mmg tak tipu,jerawat cepat kering cume bab hilangkan parut aku tak sure lagi . yang paling penting , benda ni tak keringkan muke korang . so give it a try ! for me it ohsem giler + price tag yang sgt murah ! aku beli kat guardian,maybe kat watson ade jugak kot .  scroll bawaah utk tau ape benda yg aku pakai ~ *poyos jer aku


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
                         

                                       

ni lah benda tuu . AIKEN !

tapi sebenarnya aku pun tak sure this one for cream muka utk elak jerawat muncul or krim for kills jerawat yg dah muncul  sbb ade uv protection + oil control . macam aku, just apply kat pimple jer . nak apply kat area yg selalu jerawat mengawan pun boleh !




p/s : misi hapuskan parut ! btw, ape product yg best nak hilangkan parut jerawat ehhh ?

1 comment:

Khalilah MNor said...

Bagus ni~! Tea tree oil based je yg sy selalu pakai...:)*kulit sensitif* Tak sngka aiken ade produk mcm tu. Ingt bedak je...