23 Oct 2012

i need a CAT

assalamualaikum 

malam ni memang tiqa free giler ahh , assignment utk esok is none ! mmg heaven giler tapi utk sementara jer *sob sob . so disebabkan malam ni free but i have no idea nak hupdate ape benda nye kan , so jom layan video si kucing hageMARU yang maha comel ni ~ 





comel tak comel kan ? extremely comel wehhh ( @,@ ) . kalau tiqa dapat kucing spesies mcm ni sehari je die dpt hidup kott .. muahaha .. kalau lah sape yg baik hati tu kan , yg tak kuase nak layan miawmiaw tiut miut mcm ni kan, bak sini kasi tiqa secara free okeh !  hekkkkhekkkk !
terpikir jugak kenapalah miawmiaw cm gini tak bergelimpangan kat luar , kan senang jumpe je boleh bwk balik , boleh save ongkos save the cats ~ hukkkk hukkk !


p/s : bukannye wa tak suke cat2 biase kat luar tu , cume nak yg special satu . macam korang tak kan ~




1 comment:

❤ Engku Adlina ❤ said...

Haha kelakar la ... Reti lukis doodle tak? Jom join>>http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/10/1st-segmen-by-tisya-jom-bertukar-doodle.html & follow u